Dette er grunnpriser på en del oppdrag jeg gjør, prisen kan variere om oppdrag skulle bli lengre, om det blir flere med på bildene osv. Alle prisene inkluderer mva.

 

 

Portrett   1250kr

  • Denne pakken inkluderer barn, konfirmant, kjæreste, forlovelse, gravid og liknende. Det er en grunnpakke som inkluderer 1t fotografering på ønsket lokasjon og 1 digital ferdigredigert fil i både farge og sorthvitt.

 

Ekstra bilder:

  • Ønsker man ekstra bilder utover det grunnpakken gir kommer det på 300 per digitale fil.

 

Bryllups pakke 1   5000kr.

  • Fotografering i 1,5-2 timer. En pakke som inkluderer planleggingssamtale i forkant. Jeg vil stille i kirken eller der seremonien skal ta sted og ta bilder under selve seremonien og den offisielle portrett fotograferingen etterpå. Ca 70 ferdigredigerte filer vil leveres på minnepenn i både farge og sorthvitt.

 

Bryllups pakke 2   9000kr.

  • Fotografering i 5 timer. En pakke som inkluderer planleggingssamtale i forkant. Her kan man selv bruke timene som man ønsker enten om jeg skal stille på morgningen og ta bilder mens bruden gjør seg klar eller om man ønsker at jeg er med videre til lokalet. Ca 200 ferdigredigerte filer vil leveres på minnepenn i både farge og sorthvitt.

 

Bryllups pakke 3   13000kr.

  • Fotografering i 10 timer. En pakke som inkluderer planleggingssamtale i forkant. Jeg stiller fra morgningen av når bruden gjør seg klar til tale og første dans på kvelden. Ca 500 ferdigredigerte filer vil leveres på minnepenn i både farge og sorthvitt.

 

Print.

  • Om du som kunde heller skulle ønske å kjøpe print enn digitale filer er jeg selvsagt behjelpelig med det også, priser vil jo da variere alt etter størrelse på print og hvilke materiale man vil ha det printet på.
  • Jeg selger og print av personlig arbeid, altså ikke bilder tatt for klienter, så bare send en mail om du lurer på pris.