Hei.

 

Jeg er en 29 år gammel fotograf med bankende fotohjerte og stor lidenskap for faget.

 

Kreativitet er noe som har vært med meg fra ung alder gjerne i form av skriving og utforskning med engangskamera. Jeg falt for alvor for fotografering i 2008 når jeg investerte i mitt første digitale speilrefleks og siden har det vært ingen vei tilbake. Allerede året etter satt jeg på skolebenken hos Norges Kreative Fagskole og brant etter å lære det som skulle til for at jeg skulle kunne bli profesjonell fotograf.

 

Min utdanning ble fullført i London ved Metropolitan University hvor jeg tok en bachelor i kunstfotografi. Tilbake i Norge jobbet jeg fulltid for Fame Schrøder og deretter Model Day Studio før jeg valgte å starte opp for meg selv og har drevet med det siden.

 

Blant annet fotograferer er barn, familier, konfirmanter, gravide og bryllup. Men skulle du ønske noe annet er det bare til å ta kontakt. Jeg legger stort fokus på å fange de rette levende uttrykkene og følelsene slik at de kan bli fryst for alltid i et øyeblikk. Som fotograf er jeg med deg fra planleggingsprosessen og helt til bildene leveres ferdig enten i digitalt format eller på print. Bildestilen min er lys, fargerik og uformell.

 

Det vil være en ære å fotografere deg, din familie eller din firbeinte bestevenn. Skulle du ha spørsmål så må du ikke nøle med å ta kontakt.

 

Lene